Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ 8 ΜΕΡΕΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ 21-28 /8/2016

1Η ΜΕΡΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8 AΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Mακεδονία Θεσσαλονίκης 11.00 π.μ, παράδοση αποσκευών, έλεγχος διαβατηρίων και εισιτηρίων, πτήση AEGEAN AIR A3 113 12.55 π.μ για Αθήνα και στη συνέχεια πτήση για το Τελ Αλιβ Α3 926 16.00 μ.μ. Άφιξη, στο αεροδρόμιο ΒΕΝ GURION επιβίβαση στο λεωφορείο, στάση για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Γεωργίου στη Λήδα. Άφιξη στη Βηθλεέμ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος , διανυκτέρευση.

2H ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 /8 ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ .Πρωινό, και αναχώρηση για την περιοχή της αγαπημένης Θάλασσας του Κυρίου Γαλιλαία, ‘’τη Γη της Χαναάν.’’, θα ξεναγηθούμε και θα προσκυνήσουμε: Στο ΄Ορος Θαβώρ , όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου. Στην Κανά, όπου ο Κύριος έκανε το πρώτο του θαύμα, στη Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.Προαιρετική μικρή κρουαζιέρα στη λίμνη της Τιβεριάδας και στάση για γεύμα αν ο χρόνος το επιτρέπει. Θα δούμε επίσης το Όρος των Μακαρισμών, το Επτάπηγο , τη Μονή των Αποστόλων στην Καπερναούμ και τη μονή των Αποστόλων στην πόλη Τιβεριάδα , δίπλα στη λίμνη.. Επιστροφή . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ. 23/8 ΒΗΘΛΕΕΜ : Νωρίς το πρωί παρακολούθηση της Θείας λειτουργίας στο ναό της Γέννησης στη Βηθλεέμ Προσκύνημα στο Σπήλαιο της Γέννησης, και στο Σπήλαιο των Οστών των νηπίων που έσφαξε ο Ηρώδης. Προσκύνημα επίσης στα μοναστήρια: Αγίου Σάββα, Αββά Θεοδοσίου, χωριό των ποιμένων. Αναχώρηση για Ιεροσόλυμα. Στάση στο μοναστήρι του Συμεών του Θεοδόχου και Τιμίου Σταυρού . Δείπνο, διανυκτέρευση .

4η ΜΕΡΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ 24/8. Πρωινό. Προσκύνημα στη Γεθσημανή στον Τάφο της Παναγίας, στην εικόνα της Ιεροσολυμίτισσας, στον κήπος της προδοσίας, στο Ναός των Εθνών, στον τόπο μαρτυρίου του Αγίου Στεφάνου.
Στη συνέχεια μετάβαση στην παλιά πόλη. Προσκύνημα στο σπίτι που γεννήθηκε η Παναγία μας (Θεοπατόρων Ιωακείμ & Αννας) ,στη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και στη φυλακή του Χριστού στο Πραιτώριο. Διασχίζοντας την οδό του μαρτυρίου φθάνουμε στον Πανίερο ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο, το Φρικτό Γολγοθά, την Αποκαθήλωση, το σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και το υπόλοιπο συγκρότημα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 25/8 ΣΑΜΑΡΕΙΑ: Νωρίς το πρωί ,παρακολούθηση και συμμετοχή στην λιτανεία , από το μετόχι της Γεσθημανής μέχρι τον τάφο της Παναγίας στη Γεσθημανή .Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη Σαμάρεια. Επίσκεψη στο φρέαρ του Ιακώβ , προσκύνημα στο ναό της Αγίας Φωτεινής και στα λείψανα του Αγίου Φιλούμενου. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα Θα έχουμε την ευκαιρία και το χρόνο να προσκυνήσουμε σε πολλά άλλα μικρά μοναστήρια μέσα στην παλιά πόλη. Άγιο Ευθύμιο, Παναγία Σαϊντανάγια, Μεγάλη Παναγία, Άγιοι Θεόδωροι κλπ. Χρόνος ελεύθερος , δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/8 ΙΕΡΙΧΩ: Πρωινό και αναχώρηση για την αρχαιότερη των πόλεων, την Ιεριχώ. Προσκύνημα στα μοναστήρια: Αγίου Γεωργίου και Ιωάννου Χοτζεβά Σαραντάριου Όρους, Προφήτου Ελισσαίου με τη συκομουριά του Ζακχαίου και τη Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Ιορδάνη ποταμό , για τον αγιασμό και το συμβολικό βάπτισμα , στο πραγματικό σημείο της βάπτισης του Κυρίου από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο . Προσκύνημα στη Μονή της Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία. Στο Όρος των Ελαιών θα προσκυνήσουμε στη Μικρή Γαλιλαία και στο Βράχο και τη Μονή της Αναλήψεως. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΜΕΡΑ .ΣΑΒΒΑΤΟ : ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ :Πρωινό , χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη , για να ψωνίσετε αναμνηστικά και ευλογίες από την ΑΓΙΑ ΓΗ
Δείπνο , διανυκτέρευση.
8H ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/8 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Πρωινό ,παρακολούθηση της Θείας λειτουργίας και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων. Προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο ΒΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ και πτήση AEGEAN AIR Α3 925 19.15 μ.μ για Αθήνα και στη συνέχεια πτήση Α3 136 22.15 μ.μ για Θεσσαλονίκη .ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 900€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 150 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Τελ Αβίβ – Αθήνα -Θεσσαλονίκη. Φόρους αεροδρομίων, ασφαλείας, συνόρων και βίζες Ισραήλ. Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Βηθλεέμ , με πρωινό και δείπνο. Την μετάβαση με ταξί στο Όρος Θαβώρ και στον Αγιο Σάββα . Όλες οι μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις. Έμπειρο αρχηγό, ξεναγό. Ταξιδιωτική ασφάλεια ΦΠΑ. .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Είσοδοι σε μουσεία, γεύματα, ποτά, τηλέφωνα και ότι δεν καλύπτει το πρόγραμμα. Μικρή κρουαζιέρα στη λίμνη Τιβεριάδα ( 10 €).
Τα φιλοδωρήματα για όλο το ταξίδι (10 €).
Το τελερερίκ στο σαραντάριο όρος (12 €).
Γεύμα ,ψάρι στη λίμνη της Τιβεριάδας (17 €) ..

ΠΡΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Π.ΚΥΡΙΛΛΟ ΤΗΛ. 2310 209546ΠΡΟΣΟΧΗ: 0ι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησης.
Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται και παραδίνονται μετά τις 12:00΄μ.μ.
Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η τιμή έχει ορισθεί με βάση τις ισχύουσες τιμές 1 / 3/2015.. Πέραν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων καυσίμων, επιβαρύνει τους εκδρομείς.
Δικαιούστε 1 αποσκευή 20 κιλά και 1 χειραποσκευή 8 κιλά το άτομο.
ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 400 € μέχρι 20 /6/2016
ΕΞΟΦΛΗΣΗ μέχρι 14 /8/2016

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ (εκτός Εθνικής Τράπεζας)

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

PEIRAIOS BANK:5211053659429
ΑLPHA BANK :7000 0200 2016 775
ΕΘΝΙΚΗ: 21044161715

ΑΞΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΑΣ